Jeugdwerking

In december 2011 bracht toneelkring Ware Vreugd voor het eerst een productie met de jeugd. Sindsdien hebben al vele jonge spelers het beste van zichzelf getoond op 1 van de jeugdproducties van onze toneelkring. Sinds 2011 hebben we al een groeiende interesse gemerkt in onze jeugdwerking wat ons pleziert. Het blijft telkens een uitdaging om met het vele jeugdig enthousiasme en de grote verscheidenheid aan leeftijden een nieuwe topproductie op de planken te zetten. Maar eentje die we als vereniging met plezier  aangaan en vooral ook veel voldoening aan over houden.

Ondanks dat onze meer ervaren leden jeugdige nieuwe talenten mee op sleeptouw nemen beperken we de kanditaturen tot kinderen die op zijn minst 11 jaar zijn. We proberen iedereen zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast proberen we ze ook zoveel mogelijk kansen te geven om het beste van zichzelf te tonen in andere producties of uiteindelijk de overstap te maken naar onze volwassenen producties.

Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met de voorzitter! Of neem een kijkje naar de blogberichten van onze vorige voorstellingen.

 

Interesse?